1 virág 22

Témák, amikben támogatni tudom

– elakadás különféle élethelyzetekben (munka, család, párkapcsolat)

– önértékelési kérdések

– női önbizalom, női út

– jobb, teljesebb emberi kapcsolatok vágya

– kommunikációs, önkifejezési nehézségek

– családalapítás, gyereknevelés, gyerekvállalás

– változtatás igénye (munka, család, párkapcsolat, karrier, életmód)

– válás, lezárás

  •  

Hogyan működik?

– 1-10 alkalmas beszélgetés-sorozat, amelynek a témáját Ön határozza meg

– alkalmanként 50 perc, előre egyeztetett időpontokban

– szükség szerint terápiás tovább irányítás lehetősége

– online és személyesen is

– 12 000 Ft/alkalom

Valami nem kerek...

Tapasztalataim szerint rendelkezünk azokkal az erőkkel, melyek elegendőek ahhoz, hogy jó életünk legyen. Ezeket az erőket talán nem mindig tudjuk  hatékonyan működtetni, mert sok belső és külső elvárás mellett építünk kapcsolatokat, életmódot, közérzetet. Erőfeszítéseket teszünk, erőlködünk, de mégsem érezzük jól magunkat. Csináljuk az életünket, de az mintha nem lenne teljesen a miénk. Kevés benne az öröm. Talán még azt is gondolhatjuk, hogy a fáradalmaink egyszer majd a jól megérdemelt boldogsághoz vezetnek, csak ki kell várni.

Annak az érzése, hogy ami van, az nem kerek, elég ok ahhoz, hogy elinduljunk megkeresni, kik is vagyunk valójában és milyen a nekünk való élet.

Hogyan léphetünk a saját utunkra? Lehet, hogy az első lépésekhez segítségre van szükségünk, valakire, aki mellénk áll és igent mond ránk. Maradéktalanul, kritika, elvárás nélkül. Lehet, hogy nyugodt sajátidőre van szükségünk, hogy foglalkozhassunk a halk, változékony, meglepő érzéseinkkel, vágyainkkal, gondolatainkkal, félelmeinkkel, mert érezzük, hogy azok fontosak lehetnek. De a kultúránk, az oktatásunk, a neveltetésünk leszoktatott minket arról, hogy megengedően, kritika nélkül forduljunk önmagunk felé.

A tanácsadás lehetőség, hogy önmagunkkal újra szabadon, őszintén találkozzunk, és egy problémára megszülethessenek az igazi kérdéseink és a saját válaszaink.